$8.00

Download Now
Sold by fieybiz on Tradebit
The world's largest download marketplace
2,903,132 satisfied buyers
Shopper Award

Panduan Trafik - MRR

Panduan Asas Yang Mendedahkan Bagaimana Hendak Menarik Trafik Yang Tinggi Ke Website Anda!

Para Usahawan Internet,

Para usahwan internet sudah tentu amat memerlukan kepada trafik yang banyak ke website mereka, dan ini merupakan elemen yang paling penting bagi seseorang IM. Tanpa trafik para usahawan sudah tentu tidak mempunyai pelanggan dan apabila tiada pelanggan bermakna tiadalah juga jualan! Oleh itu penjanaan trafik ke website merupakan salah satu dari perkara asas yang perlu dipelajari oleh seseorang Newbie apabila mereka ingin mendirikan sebuah perniagaan internet.

Bagi seorang Newbie mungkin merasa sukar untuk menjana trafik yang banyak ke website atau blog mereka, anda sebenarnya mampu menjana trafik yang banyak tetapi perlu kepada sedikit maklumat dan ilmu tentang trafik. Apa yang penting ialah anda perlu bijak untuk menjana trafik, kerana jika anda bijak maka kerja yang dilakukan dapat diminimakan - atau dengan kata lain kerja sikit!

Di dalam Panduan Trafik ini, anda akan didedahkan maklumat sebenar tentang trafik yang juga merupakan topik asas yang tidak ternilai bagi para IM. Kami akan dedahkan 6 teknik terbaik dan berpotensi untuk menjana trafik ke website atau blog anda. Mungkin anda rasa maklumat ini biasa-biasa je tetapi bagi seorang Newbie ia merupakan ketulan emas buat mereka!

Jangan pandang lekeh pada trafik kerana ia seumpama menarik pelanggan ke kedai anda!

Dapatkannya Dengan Segera Ketika Harga Masih Rendah!
Tags: mrr
File Data

This file is sold by fieybiz, an independent seller on Tradebit.

File Size 1 megabytes
File Type ZIP
Our Reviews
© Tradebit 2004-2019
All files are property of their respective owners
Questions about this file? Contact fieybiz
DMCA/Copyright or marketplace issues? Contact Tradebit